legalmaticlogo
Web Sitesi Çerez Politikası2023-01-29T23:44:51+03:00
Anasayfa » Belgeler » E-Ticaret » Web Sitesi Çerez Politikası

Web Sitesi Çerez Politikası

Seç, Doldur, Sepete, İndir
THUMBNAIL Web Sitesi Cerez Pol

Nasıl İşliyor?

  • 1 – Seç
    Başlamak için ”Hemen Doldur” butonuna tıklayın.

  • 2 – Doldur
    Verdiğiniz cevaplara göre metin içeriği otomatik olarak oluşacaktır.

  • 3 – Sepete Ekle
    Doldurduğunuz dokümanı satın almak için sepete ekleyebilirsiniz.

  • 4 – İndir
    Belgenizi bilgisayarınıza Word ve PDF formatında indirebilirsiniz.

Bu Sözleşmeyle İlgili Blog Yazımızı Okumak İster misiniz?

blog linkedin 2
  • Fiyat
    79 ₺

  • Sayfa Sayısı
    1 Sayfa

  • Güncelliği Kontrol Edildi

  • Formatlar
    Word ve PDF

HEMEN DOLDUR

Web Sitesi Çerez Politikası Nedir?

Çerezler, bir internet sayfası ziyaret edildiğinde kullanıcıların alışkanlık ve tercihlerine ilişkin bilgileri kullanıcıların cihazlarında veya ağ sunucularında depolayan küçük boyutlu dosyalardır. Bu bilgiler ad, soyadı, iletişim bilgileri gibi bilgiler, analiz ve performans, istatistik veya reklam ve pazarlama amacıyla toplanan bilgiler olabilir. Kişisel verilerin işlenmesinde kullanılan çerezler, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“Kanun”) kapsamında korunmaktadır. Bu bağlamda ilgili kişilere işleme faaliyeti hakkında aydınlatma yapmak ve açık rıza dışında bir işleme nedeni bulunmayan çerezler için ilgi kişinin rızasını almak veri sorumlusunun yükümlü olduğu işlemlerdir.

Çerezler konusu Kanun kapsamında açıkça düzenlenmemektedir. Ancak, 5809 sayılı Elektronik Haberleşme Kanunu özellikle veri sorumlusu işletmeler bakımından çerezler konusunda düzenleme getirmektedir.

Web Sitesi Çerez Politikası Nasıl Kullanılır?

Tarafınıza yöneltilen sorulara verdiğiniz cevaplara göre metindeki boşlukları doldurarak tamamladığınız Çerez Politikası metnini platformumuz üzerinden Word veya Pdf formatında indirerek, belgede belirtilen internet sitesinde kullanıcıların kolaylıkla erişebileği bir şekilde yayınlamalı ve kullanıcıların onayına sunmalısınız.

Çerez politikasını ilgili kişinin web sitesini ziyareti ile birlikte aynı anda sunmalısınız. Böylelikle çerez politikasına ilişkin aydınlatma yükümlülüğü en geç kişisel verilerin işlenmesi sırasında yerine getirilmiş olur.

Web Sitesi Çerez Politikasını Kimler Kullanır?

İnternet sayfası ziyaretlerinde çerezler yoluyla kişisel veri işleyen veri sorumlusu internet operatörleri ilgili belgeyi kullanabilir.

Mevzuat Dayanağı

6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu

5809 Sayılı Elektronik Haberleşme Kanunu

Bu Sözleşmeyi Alan Müşterilerin Satın Aldığı Diğer Sözleşmeler

Legalmatic Blog Yazıları

Yatırım Fonu ve Girişimcilik

Melek Yatırımcılık

Startuplar İçin Temel Sözleşmeler

Startupların Sıklıkla Karşılaştığı Hukuki Problemler

Tüm Makaleler
Go to Top